Kada je prvo vreme za transplantaciju kose

Opadanje kose je normalan i prirodan proces u toku kojeg se dlake koje otpadnu nadomeste novim vlasima, ali ako primetite ubrzano opadanje kose – to je već znak postojanja ozbiljnijeg problema. Jako opadanje kose uglavnom pogađa muškarce koji zbog ovog problema mogu ostati i potpuno ćelavi ako se na vreme ne obrate stručnjacima.

Ne postoji starosna granica kada bi bilo najbolje uraditi transplantaicju kose. Ukoliko ste primetili jako opadanje kose i želite da rešite problem, ono što je potrebno da znate jeste da je transplantacija kose jedino dugotrajno rešenje.

Prvi stepen jeste onaj kada nije došlo do velikog gubitka kose i tada se transplantacija radi u slučaju indivudialne želje i potrebe klijenta. Kod muškaraca jako opadanje kose može da traje mesecima ili čak godinama, a tada ste već dobar kandidat za transplantaciju kose.

Ne dozvolite da alopecija preraste u preterani ili potpuni gubitak dlaka, jer tada transplantacija ne može da se uradi, s obzirom da neće biti dovoljno donatorske kose. Zato ne čekajte, kontaktirajte nas kako bi smo na vreme procenili stepen gubitka kose i ustanovili da li ste dobar kandidat za transplantaciju kose.

Podeli:

Oslali članci :

Zakaži termin