VatanMed

O nama

Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed grupacija specijalizovanih klinika i ordinacija u oblasti transplantacije kose, brade, brkova i obrva kao i estetske hirurgije i stomatologije osnovana je 2007. godine u Istanbulu i od tada se brzo razvijala, proširivši svoje poslovanje u 12 zemalja (15 klinika) širom sveta uključujući Srbiju. Tokom 17 godina rada, poverenje VatanMed-u je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz celog sveta.

Ordinacija VatanMed u Srbiji nalazi se u samom srcu Beograda, na Vračaru u ulici Stojana Protića br. 6. 

Ordinacija

U prijatno opremljenom prostoru posedujemo najmoderniju medicinsku opremu i kompletano opremljenjene hiruške sale. Možemo se pohvaliti stručnim doktorskim kadrom i ljubaznim osobljem.

Radimo po najnovijim metodoma i u skladu sa svetskim standardima. Konstantno pratimo inovacije i usavršavamo se u cilju da našim pacijentima ponudimo samo najbolja rešenja u borbi protiv ćelavosti i estetskih problema.

Naše rezultate ganarantujemo pisanom garancijom, koju pacijenti dobijaju nakon završene intervencije transplantacije kose.

17 godina tradicije u 12 zemalja sveta

Ponosni smo što možemo da Vam pružimo naše korporativno iskustvo i znanje stručnog osoblja. VatanMed grupacija posluje od 2007. godine u 12 zemalja sveta (15 klinika). Radimo po svetskim standardima konstantno prateći inovacije. Prioritet ordinacije VatanMed je zadovoljstvo pacijenata. 

BESPLATAN ONLINE PREGLED

Popunite kontakt formu i dodajte Vaše fotografije prema primeru ispod. Naše stručno osoblje će Vas kontaktirati radi konsultacija i dati Vam sve neophodne informacije o zahvatu.

VatanMed garantuje privatnost i zaštitu unetih ličnih podataka.