POPUST -20%

Povodom partnerstva sa Evroligom u košarci obezbedili smo POPUST -20% na zahvat TRANSPLANTACIJE KOSE za sve one koji najkasnije do 27. maja popune ovu formu.

VatanMed garantuje privatnost i zaštitu unetih ličnih podataka. 

Partnerstvo sa košarkaškom Evroligom

Ponosni smo na početak globalne saradnje sa košarkaškom Evrloligom u kategoriji zdravstvenih usluga. Ovo pionirsko partnerstvo između Vatanmed-a i Evrolige počinje sa ovosezonskim plej-ofom i Final Four turnirom Turkish Airlines Evrolige, ovog i sledećeg meseca. Partnerstvo će trajati tokom naredne dve pune sezone Evrolige i BKT EvroKupa, sve do juna 2026. godine.

„Veoma smo srećni što se Vatanmed pridružio našoj porodici partnera. Vatanmed posluje u sektoru koji se brzo širi i ovo novo partnerstvo otvara nove mogućnosti za podizanje svesti o tehnikama za obnovu i poboljšanje estetskog izgleda, koje mogu povećati samopouzdanje u našim zajednicama,“ rekao je Gawain Davies, viši direktor za korporativna partnerstva i licenciranje u košarkaškoj Evroligi.

„Jedva čekamo da udružimo snage sa košarkaškom Evroligom, spajajući našu strast za izvrsnošću sa uzbuđenjem igre,“ rekao je Uğur Öztürk, direktor klinike Vatanmed.

Transplantacija kose

Zahvaljujući svetski popularnom zahvatu transplantacije kose na milione muškaraca i žena širom sveta sada ponovo uživa u svojim omiljenim frizurama, gustoj i jakoj kosi. Transplantacija kose je jedino sigurno i trajno rešenje za problem ćelavosti, koje vam može pomoći da u samo jednom danu vratite svoju kosu!

Uzimajući folikule sa donorske regije, stručni tim doktora pažljivo ih presađuje na područja koja zahtevaju dodatni rast i gustinu kose. Ovaj proces se izvodi uz minimalnu nelagodnost za pacijenta, uz lokalnu anesteziju, minimalno je invazivan, bez nuspojava i ne ostavlja ožiljke. Sa napretkom tehnologije i stručnim timom doktora, transplantacija kose je postala rutinski postupak sa visokom stopom uspešnosti.

Jednom kada su presađeni folikuli kose, oni ostaju trajno na svom mestu. To znači da ćete uživati u prirodnoj i gustoj kosi dugi niz godina. Transplantacija kose pruža potpuno prirodan izgled. Vaša nova kosa će se ponašati, izgledati i rasti baš kao i prirodna kosa.

Akcija

Povodom partnerstva sa košarkaškom Evroligom, VatanMed je obezbedio POPUST od 20% na zahvat transplantacije kose za sve one koji se najkasnije do 27. maja prijave putem formulara na zvaničnnom sajtu. 

VatanMed

VatanMed je svetski poznata turska mreža specijalizovanih klinika u oblasti transplantacije kose, brade, brkova i obrva, koja posluje u 14 zemalja sveta, uključujući Srbiju. Tokom 17 godina poslovanja VatanMed je posetilo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata. VatanMed svoje rezultate garantuje pisanim sertifikatom.

Rezultati

Pogledajte rezultate transplantacije kose naših klijenata.