Transplantacija kose: AKCIJA + Promo KOD u vrednosti 150€

Primetili ste da vam kosa ubrzano opada ili da je na nekim mestima skroz izgubljena? Gubitak kose vremenom može dovesti do potpune ćelavosti, što može biti jako frustrirajuće. Ali, ne morate očajavati! Zahvaljujući svetski popularnom zahvatu transplantacije kose na milione muškaraca i žena širom sveta sada ponovo uživa u svojim omiljenim frizurama, gustoj i jakoj kosi. Transplantacija kose je jedino sigurno rešenje za problem ćelavosti, koje vam može pomoći da vratite trajno svoju kosu!

VatanMed, najpoznatija turska klinika koja posluje u 12 zemalja sveta uključujući Srbiju, pripremila je za vas SPECIJALNU AKCIJU – TRANSPLANTACIJA KOSE ZA SAMO 1600€ ( 1800€). Svakom se radi maksimalna moguća gustina kose, a cena je fiksna, bez dodatnih troškova.

Ali, to nije sve! VatanMed se odlučio da vas opet iznenadi. Odlučili smo se da vas nagradimo sa POKLON PROMO KODOM u vrednosti od 150€.

VatanMed PROMO KOD

Kako da ga preuzmete? Dovoljno je da popunite formu koju vidite ispod. Na vaš e-mail će vam stići VatanMed promotivna brošura i PROMO KOD povezan sa vašim imenom i prezimenom. Promo kod možete iskoristiti za zahvat transplantacije kose i umanjiti već sniženu cenu za vrednost PROMO KODA

PREUZMI PROMO KOD VREDNOST 150€

*Popunite ovu formu i na mejl će Vam stići VatanMed promotivna brošura i PROMO KOD u vrednosti 150€. Promo kod možete iskoristi za zahvat transplantacije kose.

VatanMed garantuje privatnost i zaštitu unetih ličnih podataka. 

Napomena: Promo kod može da iskoristi samo osoba na čije ime glasi. Jedna osoba ne može da iskoristi više promo kodova. Promo kod važi jednokratno.

VatanMed - Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed posluje već 17 godina u 12 zemlja sveta (15 klinika), uključujući Srbiju. Preko 50.000 zadovoljnih pacijenata je svoj problem sa ćelavošću upravo rešilo u VatanMed-u. U VatanMed-u se uvek radi maksimalan broj graftova po fiksnoj ceni, a kompanija svoje rezultate garantuje pisanim sertifikatom.

Transplantacija kose je jedino sigurno i trajno rešenje problema ćelavosti

Transplantacija kose je revolucionarni zahvat koji vam omogućava da povratite gustu i zdravu kosu u samo jednom danu. Zahvat se izvodi pomoću najmodernije tehnologije Sapphire FUE koja omogućava presađivanje sopstvenih folikula dlake na područja koja su proređena ili ćelava. Uzimajući folikule sa donorske regije, stručni tim doktora pažljivo ih presađuje na područja koja zahtevaju dodatni rast i gustinu kose. Ovaj proces se izvodi uz minimalnu nelagodnost za pacijenta, uz lokalnu anesteziju, minimalno je invazivan, bez nuspojava i ne ostavlja ožiljke. Sa napretkom tehnologije i stručnim timom doktora, transplantacija kose je postala rutinski postupak sa visokom stopom uspešnosti.

Jednom kada su presađeni folikuli kose, oni ostaju trajno na svom mestu. To znači da ćete uživati u prirodnoj i gustoj kosi dugi niz godina. Transplantacija kose pruža potpuno prirodan izgled. Vaša nova kosa će se ponašati, izgledati i rasti baš kao i prirodna kosa. Transplantacija kose se prilagođava vašim specifičnim zahtevima i željama, kako bi rezultat bio savršeno uklopljen u vaš izgled.

Sve informacije o zahvatu i VatanMed-u, kao i magične promene u izgledu pacijenata, možete pronaći na zvaničnom veb sajtu vatanmed.rsFacebook stranici ili Instagram profilu. Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate osoblje VatanMed-a putem poziva, Viber-a ili What’s App-a: +381 64 322 00 22.

Podeli:

Oslali članci :

Zakaži termin