VatanMed

O nama

Turski kvalitet, svetski standard!

VatanMed grupacija specijalizovanih klinika i ordinacija u oblasti transplantacije kose, brade, brkova i obrva kao i estetske hirurgije i stomatologije osnovana je 2007. godine u Istanbulu i od tada se brzo razvijala, proširivši svoje poslovanje u 12 zemalja (15 klinika) širom sveta uključujući Srbiju. Tokom 17 godina rada, poverenje VatanMed-u je ukazalo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz celog sveta.

Ordinacija VatanMed u Srbiji nalazi se u samom srcu Beograda, na Vračaru u ulici Stojana Protića br. 6. 

Ordinacija

U prijatno opremljenom prostoru posedujemo najmoderniju medicinsku opremu i kompletano opremljenjene hiruške sale. Možemo se pohvaliti stručnim doktorskim kadrom i ljubaznim osobljem.

Radimo po najnovijim metodoma i u skladu sa svetskim standardima. Konstantno pratimo inovacije i usavršavamo se u cilju da našim pacijentima ponudimo samo najbolja rešenja u borbi protiv ćelavosti i estetskih problema.

Naše rezultate ganarantujemo pisanom garancijom, koju pacijenti dobijaju nakon završene intervencije transplantacije kose.

17 godina tradicije u 12 zemalja sveta

Ponosni smo što možemo da Vam pružimo naše korporativno iskustvo i znanje stručnog osoblja. VatanMed grupacija posluje od 2007. godine u 12 zemalja sveta (15 klinika). Radimo po svetskim standardima konstantno prateći inovacije. Prioritet ordinacije VatanMed je zadovoljstvo pacijenata. 

PREUZMI VAUČER 350€

Povodom partnerstva sa Evroligom u košarci obezbedili smo VAUČER u vrednosti od 350€ za sve one koji se u periodu od 13. do 20. maja prijave putem ove forme. Za vrednost vaučera možete umanjiti cenu zahvata transplantacije kose.

Vaučer može iskoristi samo osoba na čije ime glasi. Vaučeri se ne sabiraju, te jedna osoba može iskoristiti samo jedan vaučer.

VatanMed garantuje privatnost i zaštitu unetih ličnih podataka.